Mijn favorieten

Wie is Makelaar Miranda?

Makelaar Miranda is een ervaren en verfrissend makelaarskantoor voor de regio Etten-Leur dat is opgericht door Miranda van Steen. Als makelaar met meer dan 20 jaar ervaring ben ik dagelijks bezig met het verkopen  en taxeren van woningen en begeleid ik mensen bij het kopen van een nieuw huis

Komende uit een echt ondernemersgezin kon de stap als zelfstandig makelaar niet langer uitblijven. In 2014, nog volop in de crisis, was de keuze voor een eigentijds makelaarskantoor een logisch vervolg in mijn carrière. 
 

Van student tot ervaren makelaar in Etten-Leur

Die meer dan 20 jaar aan ervaring krijg je natuurlijk niet zomaar, dus begon ik ooit aan de HEAO in Eindhoven, waar ik in 1995 afstudeerde. Ik volgde daar de opleiding Management, Economie en Recht met de afstudeerrichting makelaardij/onroerend goed. Recht uit de schoolbanken ben ik gestart als assistent-makelaar bij Bax Makelaardij waarna ik in 1999 officieel beëdigd ben als Makelaar / Taxateur onroerende zaken. Na een aantal jaren als Makelaar / Taxateur bij het gerenommeerde makelaarskantoor van Appels Makelaardij in Goirle ben ik in 2002 teruggekeerd naar het vertrouwde Etten-Leur,  waar ik 12,5 jaar in dienst ben geweest bij Heijblom Makelaardij. Met mijn werkzaamheden op het gebied van verkoop- en verhuur van nieuwbouw, bestaande bouw en bedrijfspanden was ik werkzaam als allround makelaar.

Eind 2014 opende ik een kantoor aan het Torenpad in het winkelcentrum in Etten-Leur, letterlijk in de zaak van mijn man. Geen fancy, groot kantoor, maar een prima werkplek waar ik zo nodig klanten kan ontvangen. Dit kantoor is niet altijd bemand, want als eenpitter ben ik natuurlijk veelvuldig buiten kantoor aan het werk. Maar telefonisch bereikbaar ben ik zeker of ik zorg dat ik u - bij een gemiste oproep - altijd terugbel.

Mijn kracht zit 'm in mijn vaardigheden. Ik ben wars van alle voor makelaars zo kenmerkende (status)symbolen. Met een telefoon, computer en mijn werklust kan ik mijn klanten altijd perfect bedienen, ongeacht waar ik me bevind. Met een team van vakvrouwen op hun eigen werkgebied om me heen, zorg ik voor de broodnodige professionalisering van mijn vak. Met het credo: "doe maar gewoon normaal, maar haal wel het beste er uit voor je klanten". Zo zie ik het nieuwe makelen. 

                                                         Klik voor een kijkje in mijn kantoor
                                                         Klik op de afbeelding voor een kijkje in mijn kantoor


Persoonlijke begeleiding bij aankoop en verkoop woningen

Makelaar Miranda bemiddelt als aankoop- en verkoopmakelaar bij verkoop en aankoop van woningen in de regio Etten-Leur. Hierbij werk ik op geheel eigen no-nonsense wijze waarbij ik duidelijk kies voor een persoonlijke aanpak. De belangen van de klant staan hoog in het vaandel. Zakelijkheid staat voorop, maar nooit vergetend dat het aan- en verkopen van een eigen huis heel emotioneel kan zijn. Verder probeer ik altijd vernieuwd bezig te zijn, ervoor wakend dat ik achterop loop, steeds bezig met hoe zaken beter kunnen en daarbij de toekomst goed in de gaten houdend.

Bewust ben ik werkzaam in de gehele regio Etten-Leur, omdat ik daardoor voeling houd met een groot kopersgebied. Niet iedere koper is specifiek gericht op Etten-Leur, vaak zijn mensen aan het zoeken in een cirkel om een bepaalde woonplaats. Hoe prettig is het dan dat ik ze op deze manier toch spreek en ze kan wijzen op de voordelen van een ander dorp/stad dan waar zij in eerste instantie naar gekeken hebben. Dat is toch weer in het voordeel van al mijn verkopers en daar draait het bij mij om!
 

Discretie op de eerste plaats

Makelaar Miranda rijdt in een nog al opvallende auto.
Dit is een duidelijke keuze omdat ik meen dat dit mijn verkoopactiviteiten kan ondersteunen. Als uw woning in de verkoop staat, wilt u toch ook dat zoveel mogelijk mensen dit weten.
Maar daarentegen begrijp ik ook dat er juist bij de eerste kennismakingsgesprekken, waardebepalingen en taxaties de nodige discretie vereist kan zijn. Ik houd hier zeker rekening mee en zal mijn auto tijdens deze afspraken zoveel als mogelijk uit het zicht plaatsen. Maar mocht u extra alert hier op zijn, laat het me dan even weten, dan houd ik er nog meer rekening mee.
Overigens denk ik bij al die rondjes om de kerk ook aan het milieu en onze toekomst. Mijn auto rijdt 100% elektrisch! 
 

                   
        
De garanties van Makelaar Miranda

Als midden 40-er, moeder van de jongens Luuk en Taco en vrouw van Richard van Hooijdonk (zelfstandig ondernemer in de vloerenbranche), vanzelfsprekend woonachtig in het veelzijdige Etten-Leur, werk ik met het hart op de juiste plaats voor al mijn klanten. Bij mij heeft u dan ook de volgende garanties:

• Meer dan 20 jaar ervaring als makelaar
• No nonsens werkwijze
• Helder, duidelijk en integer
• 24/7 bereikbaar
• Slechts één aanspreekpunt
• Zakelijk, doch met respect voor andermans emoties
• Uw belang staat voorop
• En bovenal: met 100% persoonlijke aandacht

Om u een voorbeeld te geven hoe ik zeker niet te werk zal gaan: check het filmpje van Koefnoen over de makelaar eens op Youtube!