Mijn favorieten

Wie is Makelaar Miranda?

Makelaar Miranda is een ervaren en verfrissend makelaarskantoor voor de regio Etten-Leur dat is opgericht door Miranda van Steen. Als makelaar met 20 jaar ervaring ben ik dagelijks bezig met het verkopen en verhuren van woningen en begeleid ik mensen bij het kopen van een nieuw huis

Komende uit een echt ondernemersgezin kon de stap als zelfstandig makelaar niet langer uitblijven. In deze huidige, roerige woningmarkt waarin de tijd ook niet stil staat, is de keuze voor  een eigentijds makelaarskantoor een logisch vervolg in mijn carrière. 
 

Van student tot ervaren makelaar in Etten-Leur

Die meer dan 20 jaar aan ervaring krijg je natuurlijk niet zomaar, dus begon ik ooit aan de HEAO in Eindhoven, waar ik in 1995 afstudeerde. Ik volgde daar de opleiding Management, Economie en Recht met de afstudeerrichting makelaardij/onroerend goed. Recht uit de schoolbanken ben ik gestart als assistent-makelaar bij Bax Makelaardij waarna ik in 1999 officieel beëdigd ben als Makelaar / Taxateur onroerende zaken. Na een aantal jaren als Makelaar / Taxateur bij het gerenommeerde makelaarskantoor van Appels Makelaardij in Goirle ben ik in 2002 teruggekeerd naar het vertrouwde Etten-Leur,  waar ik 12,5 jaar in dienst ben geweest bij Heijblom Makelaardij.
 

Persoonlijke begeleiding bij aankoop en verkoop woningen

Makelaar Miranda bemiddelt als aankoop- en verkoopmakelaar bij verkoop en aankoop van woningen in de regio Etten-Leur. Hierbij werk ik op geheel eigen no-nonsense wijze waarbij ik duidelijk kies voor een persoonlijke aanpak. De belangen van de klant staan hoog in het vaandel. Zakelijkheid staat voorop, maar nooit vergetend dat het aan- en verkopen van een eigen huis heel emotioneel kan zijn.
 

Specialist in taxatie woningen

Taxaties van onroerende zaken zijn eveneens mijn specialiteit. Zo ben ik: 

Zo kunt u er bij Makelaar Miranda vanuit gaan dat kwaliteit en deskundigheid gegarandeerd is.
 

Discretie op de eerste plaats

Makelaar Miranda rijdt in een nog al opvallende auto. Dit is een duidelijke keuze omdat ik meen dat dit mijn verkoopactiviteiten kan ondersteunen. Als uw woning in de verkoop staat, wilt u toch ook dat zoveel mogelijk mensen dit weten.
Maar daarentegen begrijp ik ook dat er juist bij de eerste kennismakingsgesprekken, waardebepalingen en taxaties de nodige discretie vereist kan zijn. Ik houd hier zeker rekening mee en zal mijn auto tijdens deze afspraken zoveel als mogelijk uit het zicht plaatsen. Maar mocht u extra alert hier op zijn, laat het me dan even weten, dan houd ik er nog meer rekening mee.


De garanties van Makelaar Miranda

Als begin 40-er, moeder van 2 jongens en vrouw van een eveneens zelfstandig ondernemer werk ik met het hart op de juiste plaats voor al mijn klanten. Bij mij heeft u dan ook de volgende garanties:

  • 20 jaar ervaring als makelaar
  • No nonsens werkwijze
  • Helder en duidelijk
  • 24/7 bereikbaar
  • Slechts één aanspreekpunt
  • Zakelijk, doch met respect voor andermans emoties
  • En bovenal: met 100% persoonlijke aandacht

Met het onderstaande filmpje illustreer ik hoe Makelaar Miranda niet te werk zal gaan ;-)