Mijn favorieten

Social media

Toen ik in 2014 begon met mijn makelaarskantoor werd er nog weinig aandacht besteed aan social media door de makelaars. Ik ben als eerste in Etten-Leur begonnen met het plaatsen van al mijn aanbod op Facebook. In het begin ging dat nog redelijk standaard en simpel, maar de aandacht was er niet minder om. Het bleek een schot in de roos te zijn. Andere kantoren zijn me daarna gevolgd met niet minder resultaat.

In de loop der tijd heb ik met behulp van de juiste marketingmensen van social media een goed uitgekiend en optimaal marketinginstrument gemaakt. Advertentiescampagnes op basis van de juiste doelgroepbenadering ondersteunen tegenwoordig alle verkoopactiviteiten. 

Facebook, Instagram, Youtube en Linkedin zijn voor mij dagelijks gebruikte social media. Klik op de logo’s om direct naar mijn pagina te gaan.

LET OP: 

Facebook gaat posts van bedrijven verder beperken in de tijdlijn van haar gebruikers. Mensen die bij mijn kantoor ingeschreven staan, krijgen zowieso als eerste bericht van een nieuwe woning, dus schrijf je in via info@makelaarmiranda.nl.

Maar wil je toch via facebook op de hoogte gehouden worden van het nieuwe aanbod, stel dan je facebook daarop in:

Op je laptop/computer:
Ga naar je tijdlijn en klik op de drie bolletjes naast ‘Nieuwsoverzicht’ (links van je tijdlijn). Kies ‘Voorkeuren bewerken’, klik op ‘Geef aan van wie u het eerst berichten wilt zien’ en kies daar voor Makelaar Miranda.

Op je telefoon/tablet werkt het zo: klik op het hamburgermenu (de drie streepjes boven elkaar), scrol naar ‘Voorkeuren voor nieuwsoverzicht’. Daar kun je vervolgens klikken op ‘Geef aan van wie u het eerst berichten wilt zien’ en kiezen voor Makelaar Miranda