Mijn favorieten

Uw woning laten taxeren

Wilt u weten wat uw woning waard is omdat u van plan bent deze te gaan verkopen? Dan maak ik graag een afspraak voor een waardebepaling van uw huis. Ik kom bij u langs en doe u mondeling verslag van de waarde van uw woning en mijn verdere verkoopactiviteiten. Geheel gratis en vrijblijvend!
 

Taxatie van uw woning vaak vereist

Naast deze gratis waardebepaling van uw huis bied ik echter ook een uitgebreidere variant waaraan wel kosten verbonden zijn: de taxatie. Hierbij taxeer ik niet enkel de waarde van uw woning, maar krijgt u tevens een helder schriftelijk taxatierapport. Dit rapport is niet enkel voor uzelf, maar kan ook gevraagd worden door de bank. Financieringen worden tegenwoordig tenslotte zelden meer verstrekt op basis van onze blauwe ogen. Uw financier zal zeker een taxatierapport willen inzien ter onderbouwing van uw financieringsaanvraag.
 

Waar is een taxatierapport voor nodig?

Er zijn verschillende situaties waarbij een taxatierapport vereist is. Onderstaand enkele veel voorkomende gevallen: 

Aankoop van een woning
Verbouwing van uw huis waarbij u de verbouwingskosten wilt financieren
Echtscheiding / overlijden / boedelscheiding
Tweede hypotheek
Het aanvragen van een renteverlaging omdat de waarde van uw woning veel hoger is dan uw hypotheekbedrag.
 

Dé specialist in woning taxaties in regio Etten-Leur

Bij Makelaar Miranda kunt u rekenen op een uitgebreide expertise op het gebied van het taxeren van woningen. Ik ben in 1999 beëdigd door de rechtbank in Breda als Taxateur onroerende zaken en heb afgelopen jaren dus een ruime ervaring opgebouwd. Daarnaast ben ik aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en ingeschreven bij VastgoedCert en NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Hierdoor kan ik als makelaar alle panden taxeren in een gebied van zo'n 20 km rondom Etten-Leur. Deskundigheid waarop u kunt vertrouwen!
 

Erkend taxateur

Om de kwaliteit van mijn taxatierapporten extra te waarborgen, laat ik deze valideren door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Dit instituut keurt rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Makelaar Miranda voldoet aan deze strenge voorwaarden en biedt u dan ook gegarandeerde kwaliteit.
 

Wat kost een taxatierapport?

De kosten voor een standaard NWWI-taxatierapport bedragen bij woonhuizen tot € 500.000,- € 550,00 all-in (incl. BTW). Voor woonhuizen boven € 500.000,- en monumenten bedraagt het tarief € 700,00 all in (incl. BTW).
 

Vraag het Makelaar Miranda

Heeft u vragen over het taxeren van uw woning of wilt u meer informatie over de werkwijze van mijn makelaarskantoor?
Neem dan vrijblijvend contact op via 076 887 6606 of 06 53 987 271, ik vertel u graag meer!

Makelaar Miranda begeleidt mensen bij het verkopen van hun woning in de regio´s
Etten-Leur, Breda, Prinsenbeek, Hoeven, Sprundel, Rucphen, Sint Willebrord en Rijsbergen.