Mijn favorieten

Gratis waardebepaling voor uw huis

Bent u van plan om uw woning te verkopen? Of bent u gewoon nieuwsgierig wat uw huis op dit moment waard is? Laat dan gratis een waardebepaling van uw huis uitvoeren door Makelaar Miranda. Ik kom graag bij u langs om uw appartement of woning te bekijken. Dit kan vaak nog dezelfde week en ik geef u meteen tijdens dit gesprek van ca. 1,5 uur een vrijblijvende indicatie van de waarde. Snel, helder en vrijblijvend.
 

Wat is uw woning in regio Etten-Leur waard?

Een waardebepaling voor uw huis kan in verschillende situaties nuttig zijn. Zo kan het zijn dat u een verbouwing/ uitbouw heeft uitgevoerd waardoor hoogstwaarschijnlijk de waarde van uw woning gestegen is. Het kan echter ook zijn dat u een richtlijn wilt hebben wat u ongeveer kunt verwachten als u uw huis te koop zet.

Wat uw reden ook is, Makelaar Miranda is u graag van dienst en komt bij u langs voor een waardebepaling voor uw woning in Etten-Leur en omgeving. Met mijn jarenlange ervaring als makelaar op gebied van bestaande én nieuwbouw woningen heb ik de juiste expertise in huis om u een reëel beeld te geven van de waarde van uw woning. Daarbij rekening houdend met uw situatie en uw belang. 

En heeft u besloten dat u uw woning wilt verkopen, vol ik actie of juist stil? Dan kan uw woning binnen een week te koop zijn.

Tevens kan ik helpen bij uw nieuwe woning als aankoopmakelaar en/ of voor het opmaken van een (NWWI)taxatierapport
 

Vraag het makelaar Miranda

Heeft u vragen over een waardebepaling voor uw huis of wilt u meer informatie over de werkwijze van mijn makelaarskantoor?
Neem dan vrijblijvend contact op via 076 887 6606 of 06 53 987 271, ik vertel u graag meer!

Makelaar Miranda begeleidt mensen bij het verkopen van hun woning in de regio´s
Etten-Leur, Breda, Prinsenbeek, Hoeven, Sprundel, Rucphen, Sint Willebrord en Rijsbergen.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring