Mijn favorieten

Een huis kopen in regio Etten-Leur

U neemt een belangrijke beslissing: u gaat op zoek naar een koopwoning in regio Etten-Leur. Spannend, want zelden staat u voor zo'n grote stap. U gaat aan de slag met de zoektocht naar het huis van uw dromen en het lijkt gemakkelijk te gaan. Het zoeken naar een woning is tegenwoordig tenslotte niet al te moeilijk meer. Met de huidige zoekmachines en websites op internet komt u zelf al een heel eind. En natuurlijk voelt u zelf als geen ander of u wel of geen klik heeft met het huis dat u heeft gevonden. Daar heeft u geen hulp bij nodig, al bij de eerste stap over de drempel zit het goed. Maar dan..?
 

Deskundige begeleiding bij het kopen van een woning in Etten-Leur 

Dan beginnen bij de meeste (startende) huizenkopers de vragen te komen.

Hoe ga ik verder?
Met welk bod moet ik beginnen?
Is dat mooie uitzicht wel blijvend?
Zitten er geen “apen op zolder”?
Ben ik wel de enige bieder?

Honderden vragen kan ik hier voor u opnoemen. Logisch ook, u koopt immers niet iedere dag een woning. Maar tegelijkertijd wilt u zekerheid en duidelijk weten waar u aan toe bent. Makelaar Miranda biedt deze zekerheid en begeleidt u van A tot Z bij het kopen van uw droom huis in regio Etten-Leur. 
 
Hiervoor sta ik u graag bij als uw eigen aankoopmakelaar. Voor een vast bedrag van € 1.500,00 inclusief BTW schakelt u mij in om uw droomaankoop samen met u zakelijk te verwezenlijken. Rekent u eens uit wat dat bedrag is in een percentage van de vraagprijs, dat valt dan reuze mee. En daar krijgt u een hoop voor terug.
 Wat doe ik voor u als aankoopmakelaar?

Natuurlijk wilt u weten wat u voor dat bedrag kunt verwachten. Daarom heb ik de belangrijkste zaken die ik als aankoopmakelaar uitvoer voor u op een rij gezet:

Begeleiding tijdens een extra bezichtiging
Een professionele kijk op de woning. Is die prijs redelijk, past het huis bij uw toekomstperspectief, zijn er haken en ogen aan het pand? Zaken die u wilt weten vóórdat u de woning koopt
Uitgebreid planologisch onderzoek waarbij gekeken wordt naar zaken zoals het bestemmingsplan, zijn er erfdienstbaarheden en/of andere verplichtingen?
Ik onderzoek de milieukundige zaken die relevant zijn voor de woning
Ik beoordeel of een bouwkundig onderzoek is aan te bevelen
Ik bespreek met u de onderhandelingsstrategie
Ik voer als makelaar de onderhandelingen waardoor een reële prijs gegarandeerd is
Ik controleer de koopovereenkomst
Ik wikkel de koopovereenkomst en de notaris voor u af
Samen met u loop ik nogmaals de woning door voordat we naar de notaris gaan
Mochten er naderhand problemen zijn, dan adviseer ik u daarbij


Stuk voor stuk zaken waarvan ik uit ervaring weet dat zij een duidelijke meerwaarde voor u als koper hebben. Ik meen dan ook stellig dat ik de aankoop beter voor u kan begeleiden dan dat u die zelf ter hand neemt en dat u hiermee niet enkel vervelende problemen kunt voorkomen, maar ook een hoop geld kunt besparen.
 

Ga voor het huis van uw dromen, niet die van uw nachtmerrie 

U heeft als koper een zware onderzoekplicht en kunt niet zomaar uitgaan van hetgeen verkoper en verkoopmakelaar u wel of niet vertellen. Belangrijk dus dat u iemand bij u heeft die de situatie kritisch en objectief bekijkt en u helpt om gefundeerde beslissingen te nemen. Makelaar Miranda biedt u deze objectiviteit en combineert jarenlange ervaring met een uitgebreide expertise. Die € 1.500,- haal ik er voor u dubbel en dwars uit. Het gaat niet zozeer om de prijsonderhandelingen, als wel om de gehele rompslomp eromheen. Ieder z'n vak en ik versta het mijne als geen ander.


 

Vraag het Makelaar Miranda

Heeft u vragen over het kopen van de woning van uw dromen of wilt u meer informatie over de werkwijze van mijn makelaarskantoor? Neem dan vrijblijvend contact op via 076 887 6606 of 06 53 987 271, ik vertel u graag meer!

Makelaar Miranda begeleidt mensen bij het verkopen van hun woning in de regio´s
Etten-Leur, Breda, Prinsenbeek, Hoeven, Sprundel, Rucphen, Sint Willebrord en Rijsbergen